Sverige

Dato:  15.-29. mai, 2020

Prosjekt:  Torvtak

Om Prosjektet

Mars 2020 ble Fossli AS kontaktet av kunde som ønsket levering av torvtak til Sverige. I utgangspunktet var ikke dette noe uvanlig, vi leverer ofte torvtak til Sverige, men denne gangen var det en bestilling til 1500m2 takflate, eller 420 storsekker. Litt mer enn det vi var vant med på en gang, men vi skulle da få det til!

Prosessen

Kunden aksepterte tilbudet fra oss og arbeidet med å produsere massen kunne begynne. En leveranse på 420 storsekker krevde 10-11 biler, og det var viktig at vi fikk koordinert logistikken rundt henting og levering, slik at leveransen var på plass i Sverige når kunden ønsket.

Levering

15. mai kom første bil og lastet de første sekkene med torv til Sverige. Planen var å laste 2 biler per dag i uke 21 og 22, og det gikk bra. Vi hadde et godt samarbeid med Schenker som bistod med biler, og det var god kommunikasjon i alle ledd.

Oppsummering

Vi er veldig takknemlige for tilliten og muligheten kunden ga oss til å levere torvtak til et prosjekt av denne størrelsen. Det var en god erfaring for alle på Fossli AS, og det er gøy å se resultatet på bildene vi fikk i år. Vi fikk bestilling på mer torv fra kunden i 2021, så vi anser dette som et godt levert prosjekt!