Samarbeid med H. E. Dalland AS!

av | jul 1, 2021

Vi har i tidligere år hatt et samarbeid med H.E. Dalland om salg av dekkbark, plenmasse og hagejord. Det har vi positive erfaringer med, og er noe vi vil fortsette med.

 

Bark og jord i storsekk

H.E. Dalland holder til i Hegra, og tilbyr både dekkbark, hagejord og plenmasse i storsekk. Han leverer masser til de som vil ha, og i tillegg tjenester til de som ønsker hjelp med massene.

Masser i storsekk er et godt alternativ til bulk. Det er rensligere i den forstand at man ikke har massen løst i henger, og det er enklere å frakte frem til steder som kan være vanskelige å komme til med kran. Man unngår også plastemballasjen på mindre sekker, og er på det viset et mer miljøbevisst valg.

Dekkbark og jordmasser i storsekk kan du få kjøpt hos H.E. Dalland i Hegra

Torvtak – reparasjon og rehabilitering

I tillegg til bark, plenmasse og jord kan H.E. Dalland tilby torvtakmasser i 50l sekk for reparasjon av mindre skader på taket og han er også behjelpelig med rehabilitering av taket hvis det skulle være interessant.

 

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra kunder som har fått bistand fra H.E. Dalland så vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

Rehabilitering av tak i Fagerlia, Meråker